VÅRA FORDON
FORDONSPARK

Vår fordonsflotta består av cirka 40 fordon av ett antal olika märken och modeller. Till största delen har vi bilar från Volvo, bland annat XC90 samt S90. Våra mest exklusiva alternativ är Mercedes-Maybach S560 samt Volvo XC90 Excellence, bägge två med individuella baksäten för högsta komfort. För större sällskap har vi minibussar och vi kör även bud med våra lätta lastbilar.

MERCEDES-MAYBACH S560

Vår helt nya Mercedes-Maybach mäter 5,5 meter lång, har en svårslagen komfort och är det mest exklusiva alternativet från Mercedes-Benz. Stolarna har uppblåsbara luftkuddar för individuell inställning av sittkomforten samt massagefunktion med sex program. Värme- och massagefunktionen arbetar enligt samma princip som massage med varma stenar.

VOLVO XC90 EXCELLENCE

Lyxversionen av Volvo XC90. Två individuella stolar baktill gör färden riktigt bekväm, mellan dom finns ett kylskåp med tillhörande kristallglas. Samtliga stolar är ventilerade och utrustade med massagefunktion.

MERCEDES V KLASS

V Klass är Mercedes lyxiga minibuss med plats för sex till sju passagerare. Interiören imponerar med material av högsta kvalitet.

VOLVO S90

S90 är den större sedanen från Volvo i den svenska versionen av modern lyx. Naturmaterial från den skandinaviska naturen har vävts samman med prestige och precision. Det är lyx och design i harmoni.

VOLVO XC90

Volvo XC90 är en exklusiv SUV med fyrhjulsdrift, förstklassig komfort och muskulös design. Flera av dem har även plats för sex passagerare.

FORD TOURNEO

Våra fyra Ford Tourneo Custom är våra största minibussar med plats för upp till åtta passagerare. Perfekta för det större sällskapet.

FORD TRANSIT

Vi har två stycken Ford Transit med bakgavellift, perfekt lämpade för expressbud när en personbil inte räcker till.

VILL DU VETA MER?
KONTAKTA OSS

Klicka här för att komma till VCC login