Close
Målsättning

Vår målsättning är att köra fordon som inte är äldre än 2 ½ år och med hög komfort. Vi stävar alltid efter att ge kunden bästa tänkbara service och 100% kundnöjdhet.

Våra bilar

I vår bilflotta har vi Mercedes-Maybach S560 samt Volvos bilmodeller XC90, XC90 excellence, S90, V90, V60 och XC40. För de större sällskapen erbjuder vi tre stycken Mercedes V klass/Vito samt fem stycken Ford Tourneo Custom. Vid större budtransporter har vi två Ford Transit lätta lastbilar med skåp och bakgavellyft samt två Dodge Ram med specialsläp för biltransporter. 

Fordonsparken

AC, skinnklädsel samt tonade rutor är standard i samtliga av våra bilar.

3221
Mercedes-Maybach S560

Vår helt nya Mercedes-Maybach mäter 5,5 meter lång, har en svårslagen komfort och är det mest exklusiva alternativet från Mercedes-Benz. Stolarna har uppblåsbara luftkuddar för individuell inställning av sittkomforten samt massagefunktion med sex program. Värme- och massagefunktionen arbetar enligt samma princip som massage med varma stenar.


xc90
Volvo XC90

Nya Volvo XC90 är en exklusiv SUV med fyrhjulsdrift, förstklassig komfort och muskulös design. Flera av dem har även plats för sex passagerare.


xc90ec
Volvo XC90 Excellence

Lyxversionen av Volvo XC90. Två individuella stolar baktill gör färden riktigt bekväm, mellan dom finns ett kylskåp med tillhörande kristallglas. Samtliga stolar är ventilerade och utrustade med massagefunktion. 

DSC00480
Volvo S90

S90 är den senaste modellen i sedanutförande från Volvo i den svenska versionen av modern lyx. Naturmaterial från den skandinaviska naturen har vävts samman med prestige och precision. Det är lyx och design i harmoni.

DSC00459
Volvo V90

V90 från Volvo är en ljus, rymlig och elegant kombi med fina materialval och hög standard.

mercedesv220
Mercedes V 250

Nya V-klass är Mercedes lyxiga minibuss med plats för sex stycken passagerare. Interiören imponerar med material av högsta kvalitet.

DSC00515
Dodge Ram med biltransport

Vi har två dragbilar med specialbyggda bilsläp. Med dessa erbjuder vi biltransporter i Sverige och Europa med hög sekretess. 
fordtourneo
Ford Tourneo

Våra tre Ford Tourneo Custom är våra största minibussar med plats för upp till åtta passagerare. Perfekta för det större sällskapet.


ford-transit-350L4
Ford Transit

Med vår lätta lastbil med bakgavellyft kör vi allt från små till stora bud, korta som långa avstånd!