Close
Målsättning

Vår målsättning är att köra fordon som inte är äldre än 2 ½ år och med hög komfort. Vi stävar alltid efter att ge kunden bästa tänkbara service och 100% kundnöjdhet.

Våra bilar

Vår bilpark består av Volvos bilmodeller XC90, S90, S90L V90, V90CC och en S80 i limousineutförande. För de större sällskapen erbjuder vi fyra stycken Ford Tourneo Custom och en Mercedes Vito Tourer med plats för 8 passagerare, och en Mercedes V250 med plats för 6 passagerare. Vid större budtransporter har vi en Ford Transit lastbil med skåp och bakgavellyft samt två Dodge Ram med specialsläp för biltransporter. 

Fordonsparken

AC, skinnklädsel samt tonade rutor är standard i samtliga av våra bilar.

xc90
Volvo XC90

Nya Volvo XC90 är en exklusiv SUV med fyrhjulsdrift, förstklassig komfort och muskulös design. Flera av dem har även plats för sex passagerare.


DSC00480
Volvo S90

S90 är den senaste modellen i sedanutförande från Volvo i den svenska versionen av modern lyx. Naturmaterial från den skandinaviska naturen har vävts samman med prestige och precision. Det är lyx och design i harmoni.

DSC00459
Volvo V90

V90 från Volvo är en ljus, rymlig och elegant kombi med fina materialval och hög standard.

DSC00495
Volvo V90CC

Volvo V90 Cross Country är den högre versionen av V90, fortfarande med samma komfort och samma design.


mercedesv220
Mercedes V 250

Nya V-klass är Mercedes lyxiga minibuss med plats för sex stycken passagerare. Interiören imponerar med material av högsta kvalitet.

DSC00515
Dodge Ram med biltransport

Vi har två dragbilar med specialbyggda bilsläp. Med dessa erbjuder vi biltransporter i Sverige och Europa med hög sekretess. 
s80-limmo
Volvo S80 limousine

Våra S80 limousiner har plats för 7 passagerare.I kupén finns en separat AC och mellanvägg mot förarkupén. En av dem är även B1-klassad med bland annat skottsäkra glas och kevlar runt om.


fordtourneo
Ford Tourneo

Våra tre Ford Tourneo Custom är våra största minibussar med plats för upp till åtta passagerare. Perfekta för det större sällskapet.


ford-transit-350L4
Ford Transit

Med vår lätta lastbil med bakgavellyft kör vi allt från små till stora bud, korta som långa avstånd!

IMG_9359
Porsche Macan
Porsche Macan är en top-rankad, lyxig, kompakt SUV. En välutrustad SUV med snygg inredning och enastående prestanda, inte bara för klassen, utan för alla fordon.