Close

VIP TRANSPORT

Vår serviceinriktade och språkkunniga personal kan ta hand om så väl enskilda som grupptransporter eller större transporter av konferensdeltagare, allt enligt kundernas önskemål.

Boka VIP-transport

FÖRETAGSTAXI

Företagstaxi med fasta priser i Göteborg med omnejd.

Boka företagstaxi

BÅT- OCH BUSSCHARTER

PM Logistik erbjuder båt- samt busscharter för både konferens och privata utflykter. 

Boka båtcharter
pm-logga-stor-guld

PM Logistik AB

Vi har idag 30 års erfarenhet inom branschen. Våra kunder är allt från små lokala till stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion. PM Logistik har 45 anställda, varav 40 är chaufförer. 

Våra chaufförer har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd samt bred körkortsbehörighet. Delar av vår personal har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.


Vi har båtcharter och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag. All personal talar svenska och engelska. Vi har också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, persiska och ungerska

+46 31 54 70 70

Allt bokas på samma nummer genom vår växel eller via mail. 

Charter & Service

Vår målsättning är att köra fordon som inte är äldre än 2 ½ år. 

Vår bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller XC90, S90, V90, V90CC och två S80 i limousineutförande. För de större sällskapen erbjuder vi tre stycken Ford Tourneo Custom med plats för 8 passagerare, en Mercedes Viano som tar 7 passagerare och en Mercedes V250 med plats för 6. Vid större budtransporter har vi en Ford Transit lastbil med skåp och bakgavellyft samt två Dodge Ram med specialsläp för biltransporter.

VIP TRANSPORT

VIP Transporter är en stor del av vår verksamhet. Hög service, säkerhet och diskretion är våra ledord.

Vår serviceinriktade och språkkunniga personal kan ta hand om så väl enskilda som grupptransporter eller större transporter av konferensdeltagare, allt enligt kundernas önskemål.

Våra chaufförer har bred körkortsbehörighet och några har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

Vi hyr även ut våra chaufförer per timme.

Be om offert, så skräddarsyr vi en elegant transport för just ditt behov.

FÖRETAGSTAXI

Hos oss kan Ni boka Er företagstaxi och ni är varmt välkomna att kontakta oss för att bli avtalskund. För personbilsbefordran har vi fasta priser till bland annat Landvetter flygplats mm.

BÅT- OCH BUSSCHARTER

För lite större sällskap erbjuder vi olika typer, vi är flexibla och lyhörda för era behov och kan erbjuda många typer av bussar med god kvalitet, säkerhet och komfort.

Vi kan även erbjuda båtcharter för turer i Västkustens skärgård.

HELIKOPTER & PRIVATJET

Ett bekvämt och tidseffektivt sätt att transportera personer och last till olika platser, städer och flygplatser.

Ibland passar inte de vanliga tidtabellerna, de kan vara för många flygplansbyten, som ofta är tidskrävande. Du slipper också långa marktransporter för att nå slutdestinationen. Snabbt, effektivt och alltid till bästa pris. Kontakta oss för offert.

EVENTS

PM Logistik samordnar transporter för kundträffar, konferenser, fester, kick-off, bröllop, invigningar, aktiveteter och teambutildning mm.

Vi ordnar transporter beroende på våra kunders önskemål och krav, och vi arbetar utifrån kundens syfte och mål med att komponera ihop passande transporter.

BUDUPPDRAG

Vi levererar allt från små kuvert upp till stora pallar genom hela Europa. Korta eller långa avstånd – Vi levererar! Tack vare våra specialsläp samt lätta lastbilar kan vi även ta större pallar som inte går in i våra bilar.

SPECIALUPPDRAG

Vi hyr även ut våra chaufförer per timme. Vid intresse, kontakta vårat kontor för offert. Våra chaufförer har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd samt bred körkortsbehörighet.

Delar av vår personal har även genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

Vår fordonspark

Vår målsättning är att köra fordon som inte är äldre än 2 ½ år. Vår bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V60, S80, XC60, XC90 och två S80 i limousineutförande. Vid större budtransporter har vi två Ford Transit lastbilar med skåp.

Kontakta oss

Gällande transporter, priser, events, service, offerter och övriga frågor kommer svar att erhållas senast inom 12 timmar eller så snart vi kan.

Kontakta oss nedan eller ring oss på 031-54 70 70


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Dit telefonnummer (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande