Close

VIP TRANSPORT

VIP transporter eller bil med chaufför till förfogande. Våra chaufförer ger er högkvalitativ service.

Boka VIP-transport

FÖRETAGSTAXI

Företagstaxi med fasta priser i Göteborg med omnejd.

Boka företagstaxi

BÅT- OCH BUSSCHARTER

PM Logistik erbjuder båt- samt busscharter för både konferens och privata utflykter. 

Boka båtcharter
pm-logga-stor-guld

PM Logistik AB

Vi har idag 30 års erfarenhet inom branschen. Våra kunder är allt från små lokala till stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion. PM Logistik har 45 anställda, varav 40 är chaufförer. 

Våra chaufförer har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd samt bred körkortsbehörighet. Delar av vår personal har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.


Vi har båtcharter och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag. All personal talar svenska och engelska. Vi har också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, persiska och ungerska

+46 31 54 70 70

Allt bokas på samma nummer genom vår växel eller via mail. 

Vad vi gör...

VIP TRANSPORT

VIP Transporter är en stor del av vår verksamhet. Hög service, säkerhet och diskretion är våra ledord.

Vår serviceinriktade och språkkunniga personal kan ta hand om så väl enskilda personer som större sällskap. De har bred körkortsbehörighet och några har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

Be om offert, så skräddarsyr vi en elegant transport för just ditt behov.

FÖRETAGSTAXI

Hos oss kan ni boka högkvalitativ företagstaxi. Kontakta oss för företagsavtal som ger er fastpriser på era utvalda rutter samt en egen onlinebokning för samtliga anställda.

BÅT- OCH BUSSCHARTER

För lite större sällskap erbjuder vi olika typer, vi är flexibla och lyhörda för era behov och kan erbjuda många typer av bussar med god kvalitet, säkerhet och komfort.

Vi kan även erbjuda båtcharter för turer i Västkustens skärgård.

HELIKOPTER & PRIVATJET

Ett bekvämt och tidseffektivt sätt att transportera personer och last till olika platser, städer och flygplatser.

Ibland passar inte de vanliga tidtabellerna, de kan vara för många flygplansbyten, som ofta är tidskrävande. Du slipper också långa marktransporter för att nå slutdestinationen. Snabbt, effektivt och alltid till bästa pris. Kontakta oss för offert.

EVENTS

PM Logistik samordnar transporter för kundträffar, konferenser, fester, kick-off, bröllop, invigningar, aktiveteter och teambutildning mm.

Vi ordnar transporter beroende på våra kunders önskemål och krav, och vi arbetar utifrån kundens syfte och mål med att komponera ihop passande transporter.

BUDUPPDRAG

Vi levererar allt från små kuvert upp till stora pallar genom hela Europa. Korta eller långa avstånd – Vi levererar! Tack vare våra specialsläp samt lätta lastbilar kan vi även ta större pallar som inte går in i våra bilar.

HYRA AV CHAUFFÖR

Vi hyr även ut våra chaufförer per timme. Vid intresse, kontakta vårat kontor för offert. Våra chaufförer har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd samt bred körkortsbehörighet.

Delar av vår personal har även genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

Vår fordonspark

Vår målsättning är att köra fordon som inte är äldre än 2 ½ år. Vår bilpark består främst av Volvos modeller XC90, S90 samt V90. Vi har även en Porsche Macan, en säkerhetsklassad Volvo S80 limousine, minibussar och budfordon av olika modeller och märken med mera.                                Klicka nedan för att se mer!

Kontakta oss

Gällande transporter, priser, events, service, offerter och övriga frågor kommer svar att erhållas senast inom 12 timmar eller så snart vi kan.

Kontakta oss nedan eller ring oss på 031-54 70 70


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Dit telefonnummer (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande