Close

VIP TRANSPORT

VIP transporter eller bil med chaufför till förfogande. Våra chaufförer ger er högkvalitativ service.

Boka VIP-transport

FÖRETAGSTAXI

Företagstaxi med fasta konkurrenskraftiga priser i Göteborg med omnejd.

Boka företagstaxi

BÅT- OCH BUSSCHARTER

PM Logistik erbjuder båt- samt busscharter för både konferens och privata utflykter. 

Boka båtcharter
pm-logga-stor-guld

PM Logistik AB

Vi har idag 30 års erfarenhet inom branschen. Våra kunder är allt från små lokala till stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion. PM Logistik har 50 anställda varav 40 är chaufförer. 

Våra chaufförer har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd samt bred körkortsbehörighet. Delar av vår personal har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.


Vi har båtcharter och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag. All personal talar svenska och engelska. Vi har också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, persiska och ungerska

+46 31 54 70 70

Allt bokas på samma nummer genom vår växel eller via mail. 

Vad vi gör...

VIP TRANSPORT

VIP Transporter är en stor del av vår verksamhet. Hög service, säkerhet och diskretion är våra ledord.

Vår serviceinriktade och språkkunniga personal kan ta hand om så väl enskilda personer som större sällskap. De har bred körkortsbehörighet och några har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

Be om offert, så skräddarsyr vi en elegant transport för just ditt behov.

FÖRETAGSTAXI

Hos oss kan ni boka högkvalitativ företagstaxi till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för företagsavtal som ger er fastpriser på era utvalda rutter samt en egen onlinebokning för samtliga anställda.

BÅT- OCH BUSSCHARTER

För lite större sällskap erbjuder vi olika typer av charter, vi är flexibla och lyhörda för era behov och kan erbjuda många typer av bussar med god kvalitet, säkerhet och komfort.


Vi kan även erbjuda båtcharter för turer i Västkustens skärgård.

HELIKOPTER & PRIVATJET

Ett bekvämt och tidseffektivt sätt att transportera personer och last till olika platser, städer och flygplatser.

Ibland passar inte de vanliga tidtabellerna, det kan vara för många flygplansbyten som ofta är tidskrävande. Du slipper också långa marktransporter för att nå slutdestinationen. Snabbt och effektivt. Kontakta oss för offert.

EVENTS

PM Logistik samordnar transporter för kundträffar, konferenser, fester, kick-off, bröllop, invigningar, aktiviteter och teamutbildning mm.

Vi ordnar transporter utefter våra kunders önskemål, krav, syfte och mål genom att komponera ihop passande transporter.

BUDUPPDRAG & BILTRANSPORT

Vi levererar allt från små kuvert upp till stora pallar och hela bilar. Korta eller långa avstånd – Vi levererar! Tack vare våra specialsläp kan vi frakta bilar säkert förvarade genom hela Europa.

HYRA AV CHAUFFÖR & KOORDINATOR

Önskar ni anlita proffesionella chaufförer till era egna fordon? Eller behöver ni en koordinator på plats under erat event för att samordna logistiken? Vid intresse, kontakta vårat kontor för offert.

Vår fordonspark

Vår målsättning är att köra fordon som inte är äldre än 2 ½ år. Vår bilpark består främst av Volvos modeller XC90, S90 samt V90. Vi har även en Porsche Macan, en säkerhetsklassad Volvo S80 limousine, minibussar och budfordon av olika modeller och märken med mera.                                Klicka nedan för att se mer!

Kontakta oss

Gällande transporter, service, offerter och övriga frågor kommer svar att erhållas senast inom 12 timmar eller så snart vi kan.

Kontakta oss nedan eller ring oss på 031-54 70 70


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Dit telefonnummer (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande